Aardewerk de Stegge

aarde-werkdestegge.nl
De Praktijkschool voor Duurzaamheid is opgericht om mensen te inspireren tot een duurzame leefstijl. Alles op het terrein van Aarde-Werk 'de Stegge' staat in dienst van educatie rondom duurzaamheid.

B&T verantwoord veranderen

vbent.org
Beter onderwijs Wij geloven in de jeugd. En wij geloven in onderwijs dat jongeren helpt hun plek te vinden. Daarom werken wij in het onderwijs. Met, naast en voor u. Van de klas tot aan de bestuurskamer en van leraar tot raad van toezicht. En alles daartussen. Met oog voor kinderen en leraren en verstand van processen en organisaties.

Bee Foundation

bee-foundation.nl
Samen laten wij het hart van de natuur zoemen Mensen in beweging brengen voor het welzijn van wilde bijen en biodiversiteit, door hen te leren kijken door de ogen van wilde bijen naar de natuur.

Buro Kloeg

burokloeg.nl
Buro Kloeg is een communicatiebureau voor natuur, educatie, cultuur en recreatie. Van idee tot productie en plaatsing. Voor duurzame opdrachtgevers.

Clewits Advies

clewitsadvies.nl
Advies Water, Ruimte en Natuur

De Kwikstaart

dekwikstaart.nl
Kinderen stimuleren en motiveren om met hun onderzoekend vermogen het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Op sociaal, cognitief en creatief gebied.

Dirict

dirict.nl
Wij helpen notariskantoren meer te halen uit hun bestaande en nieuwe klanten. Wij vinden een sterke band met klanten belangrijk om succesvol te zijn. Al onze producten en diensten ontstaan vanuit deze overtuiging. Ook begeleiden wij notariskantoren bij het maken van strategische keuzes.

Experience Concepts

experienceconcepts.nl
Experience Concepts helpt bedrijven hun verhalen te vertellen in de ruimtelijke omgeving.

Gemeente Zeist

Zeist.nl
Welkom bij Samen Duurzaam Zeist! Wij zijn een brede beweging van bewoners en organisaties die samen werken aan een groen, gezond en duurzaam Zeist.

Het Duet

hetduet.nl
Het Duet is een ontmoetingsplaats in de wijk, waarin we alle kinderen van 0-13 een uitdagende en veilige speel- en leeromgeving bieden, zodat ieder kind zich veelzijdig kan ontwikkelen.

Kleuterspeeltuin Het Vogelnest

hetvogelnest-utrecht.nl
Het Vogelnest is een natuurspeellocatie voor basisscholen uit Utrecht en omgeving Jaarlijks komen duizenden kleuters tijdens schoolreisjes naar deze bijzondere plek. Nooit eerder in de geschiedenis groeiden zo veel kinderen zo ver weg van de natuur op. Het Vogelnest wil kinderen weer in contact brengen met de natuur.

Notarisdossier

notarisdossier.nl
Notarisdossier staat voor een andere manier van werken. Flexibel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en vooral efficiënt en klantgericht.

Provincie Utrecht

provincie-utrecht.nl/onderwerpen/natuur/natura-2000/oostelijke-vechtplassen
De Oostelijke Vechtplassen is een uniek natuurgebied in het noordwestelijke gedeelte van de provincie Utrecht dat onderdeel is van het Europese Natura 2000-netwerk. Om dit natuurgebied te behouden voor de toekomst is de voedselrijke toplaag is afgeplagd, er zijn natuurvriendelijke oevers aangelegd en het waterbeheer is aangepast. We maken we het gebied klaar voor een flora- en faunarijke(re) toekomst. Het BertBos laarzenpad biedt toelichting en beleving aan de recreant en omwonenden van dit unieke stukje natuur.

RawTallk

rawtallk.nl
RawTallk | Communication & Behaviour | Voicework & Expression | Soundhealing

Rijksmuseum Boerhaave

rijksmuseumboerhaave.nl
Rijksmuseum Boerhaave is de schatkamer van wetenschap en geneeskunde. De collecties van Rijksmuseum Boerhaave weerspiegelen vijf eeuwen wetenschapsgeschiedenis in Nederland en laten zien waar het in de wetenschap om draait: nieuwsgierigheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

SOESA | Vrienden van Amelisweerd

krachtvanutrecht-initiatief.nl
Stichting SOESA (Stichting Onderzoek en Educatie Stad en Amelisweerd) De Vrienden van Amelisweerd zijn een voortzetting van de Werkgroep Amelisweerd, die in 1971 werd opgericht om de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen te beschermen tegen de gevolgen van de aanleg van rijksweg 27. De Vrienden van Amelisweerd blijven opkomen voor de bijzondere landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen.

Staatsbosbeheer

staatsbosbeheer.nl
Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Stichting Technotrend

stichtingtechnotrend.nl
Stichting Technotrend ontwikkelt educatieve lespakketten, programma's en projecten voor leerlingen op (brede) scholen, buitenschoolse opvang (bso), voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, waarbij techniekeducatie wordt verbonden aan duurzaamheid.

ThinkTank

thinktank-utrecht.nl
Ondernemersnetwerk voor ondernemers uit Utrecht die willen verbinden, lachen, sparren, inspireren en ontmoeten en nog veel meer...

Visão

visao.nu
Visão wil de samenleving een geschikte plaats maken voor alle mensen, ook als ze anders, of zelfs vreemd zijn. Visão werkt altijd vanuit de werkelijkheid van de mensen om wie het gaat: met de voeten in de klei. Visão adviseert aan overheden en organisaties: wat kunnen zij doen om zelfregie, eigen kracht en meedoen te realiseren?

Vogelbescherming Nederland

vogelbescherming.nl
Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden.

Wijzer aan de Amstel

wijzeraandeamstel.nl
Stichting voor onderwijs Uithoorn & De Kwakel