Barbe Messing

Barbe Messing: Co-Creator & Ontwerper, Bekend Als "Miss Beleefpad"

Sommigen noemen mij liefkozend "Miss Beleefpad".

Die titel zette me aan het denken, en eerlijk gezegd klopt het wel. Mijn passie ligt in het laten beleven van ervaringen en het in beweging brengen van mensen, vooral als het gaat om bewustwording. Van onbekend en onbemind naar bekend en bij voorkeur zelfs geliefd. Het is mijn drijfveer om betere keuzes te helpen maken en zorg te dragen voor Moeder Aarde. Bijdragen aan meer begrip voor de natuur. Bouwen aan een meer duurzame samenleving. Elkaar inspireren en anderen motiveren.

Met mijn ontwerpen wil ik mensen gidsen, inspireren en laten verwonderen. Ik wil mensen anders laten kijken, zodat ze meer gaan zien. Net zoals ik me telkens weer verwonder over de verbazingwekkende samenwerking in en met de natuur.

Er zijn zoveel prachtige initiatieven die anderen inspireren of voeden. Daaraan draag ik graag bij. Heb jij ook zo'n project? Ben je op zoek naar een sparringpartner om het verder uit te werken? Wil je creatief meedenken en hulp bij de ontwikkeling en realisatie?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn precies de vragen waar ik je bij kan helpen! Ik ben Barbe Messing, co-creator en ontwerper. Ik help jou om je idee of initiatief naar een hoger niveau te tillen, zodat jij jouw kwaliteiten kunt inzetten en ik de mijne. Ik geloof in de kracht van samenwerking.

Laten we elkaar inspireren en magie creëren!

"The earth does not belong to us. We belong to the earth." - Chief Seattle, The Chief Seattle’s Speech (1854)