Samenwerking voorop

De juiste bodem voor je idee

Twee weten meer dan één. En drie nog meer… TOINK CREATIE creëert en ontwerpt samen, met u en uw publiek. Indien mogelijk zelfs tot en met de gedeelde realisatie van een gemeenschappelijk, breed gedragen concept. Een echte co-creatie waarbij iedereen elkaar en het doel versterkt.

 

De kracht van visualisatie

Je idee zaaien

Visualiseren begint met dromen en schetsen. En helpt de ontwerpen te verfijnen en middelen plus realisatie mogelijk te maken. TOINK CREATIE draagt hier aan bij met visualisaties als moodboards of praatplaten… wat ook maar werkt en zorgt dat anderen het ook zien en mee gaan doen.

 

Meer met marketing en PR

Je idee doen groeien

Breng je goede idee aan de man! Maar waar en hoe bereik ik mijn publiek? TOINK CREATIE betrekt en bereikt je doelgroep en helpt met de ontwikkeling van een marketingstrategie en PR-middelen. Zodat je gehoord, geloofd, gewaardeerd en gevolgd wordt.

 

Het financieel mogelijk maken

Je idee voeding en energie geven

De kosten gaan voor de baten vooruit. TOINK CREATIE assisteert waar nodig bij fondswerving, het aanvragen van subsidies of bijvoorbeeld crowdfunding.

 

De manifestatie

Je idee oogsten

Van zaadje tot volwaardige plant: elk goed verzorgd project vindt zijn afronding in een goede uitvoering. TOINK CREATIE stuurt de realisatie aan, van concept en via ontwerp tot en met oplevering en evaluatie. Van volledige projectleiding tot gedeelde aansturing. Zonder zorgen voor u en in het vertrouwen dat van zaaien, oogsten komt.