Aardewerk de Stegge

De Praktijkschool voor Duurzaamheid is opgericht om mensen te inspireren tot een duurzame leefstijl. Alles op het terrein van Aarde-Werk 'de Stegge' staat in dienst van educatie rondom duurzaamheid.

Buro Kloeg

www.burokloeg.nl
Buro Kloeg is een communicatiebureau voor natuur, educatie, cultuur en recreatie. Van idee tot productie en plaatsing. Voor duurzame opdrachtgevers.

Dirict

dirict.nl
Wij helpen notariskantoren meer te halen uit hun bestaande én nieuwe klanten. Wij vinden een sterke band met klanten belangrijk om succesvol te zijn. Al onze producten en diensten ontstaan vanuit deze overtuiging. Ook begeleiden wij notariskantoren bij het maken van strategische keuzes.

Kleuterspeeltuin Het Vogelnest

hetvogelnest-utrecht.nl
Het Vogelnest is een natuurspeellocatie voor basisscholen uit Utrecht en omgeving Jaarlijks komen duizenden kleuters tijdens schoolreisjes naar deze bijzondere plek. Nooit eerder in de geschiedenis groeiden zó veel kinderen zó ver weg van de natuur op. Het Vogelnest wil kinderen weer in contact brengen met de natuur.

Notarisdossier

notarisdossier.nl
Notarisdossier staat voor een andere manier van werken. Flexibel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en vooral efficiënt en klantgericht.

SOESA | Vrienden van Amelisweerd

krachtvanutrecht-initiatief.nl
Stichting SOESA (Stichting Onderzoek en Educatie Stad en Amelisweerd) De Vrienden van Amelisweerd zijn een voortzetting van de Werkgroep Amelisweerd, die in 1971 werd opgericht om de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen te beschermen tegen de gevolgen van de aanleg van rijksweg 27. De Vrienden van Amelisweerd blijven opkomen voor de bijzondere landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen.

Staatsbosbeheer

staatsbosbeheer.nl
Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Stichting Technotrend

stichtingtechnotrend.nl
Stichting Technotrend ontwikkelt educatieve lespakketten, programma’s en projecten voor leerlingen op (brede) scholen, buitenschoolse opvang (bso), voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, waarbij techniekeducatie wordt verbonden aan duurzaamheid.

ThinkTank

http://www.thinktank-utrecht.nl/
Ondernemersnetwerk voor ondernemers uit Utrecht die willen verbinden, lachen, sparren, inspireren en ontmoeten en nog veel meer...

Visão

visao.nu
Visão wil de samenleving een geschikte plaats maken voor alle mensen, ook als ze anders, of zelfs vreemd zijn. Visão werkt altijd vanuit de werkelijkheid van de mensen om wie het gaat: met de voeten in de klei. Visão adviseert aan overheden en organisaties: wat kunnen zij doen om zelfregie, eigen kracht en meedoen te realiseren?