19-03-2019

Klaar om jouw bijdrage in de wereld te zetten?

Heb jij jouw passie gevonden?

"En is het tijd om hiermee naar buiten te treden. Maar weet je niet waar te beginnen, zit je hoofd vol ideeën of zie je op tegen de techniek?"

Je wilt jezelf zichtbaar maken op het internet. Maar wat zet je erop? Voor wie maak je de site? Welk social media platvorm kan je het beste gebruiken? Wie is je gewenste klant? Wat maakt jouw uniek en wat is jouw kracht? En wat zit daar achter? Wat is jouw drive? En hoe voorkom je dat jouw website de sluippost van je tijd wordt?

Toink Creatie kan jouw onderneming helpen zichtbaar te worden volgens een bewezen methodiek. In drie stappen van business concept, via website, internet marketing naar klanten. Waarbij in de aanpak het werken vanuit het hart, de kracht van samenwerken, visualisatie, creatie en manifestatie voorop staan.

Stap 1) Van inzicht naar uitzicht :)

Allereerst brengen we je business in kaart hier gebruiken we het Business Model Canvas voor. Dit businessmodel brengt snel en eenvoudig op een visuele manier (op een A3-tje) alle aspecten van jouw bedrijf in kaart. Aan de hand van een aantal bouwstenen beschrijf je jouw organisatie, de klanten, de waardepropositie, de infrastructuur en het verdienmodel.

 Stap 2) Jouw verhaal helder en aanbod zichtbaar en toegankelijk

Met de bouwstenen van deze eerste stap kan de vertaalslag naar een heldere website worden gemaakt. Vervolgens ontwerpen we de indeling van je website, het zogenoemde wireframe. Dit is de fundering voor het ontwerp. Jouw aanbod, product of dienst wordt vertaald naar de wensen en/of verwachtingen van de klant. Waarbij we ook de zorgen en eventuele belemmeringen van de klant in beeld brengen en wegnemen of verminderen. Daarbij maken we gebruik van de kracht van de eenvoud. Houden we rekening met vindbaarheidsaspecten en werken we toe naar een heldere site die duidelijk het verhaal verteld en klanten aanspreekt. Als er een logo en huisstijl ontbreekt dan pakken we die gelijk mee. Tijdens het proces toetsen en stemmen we af met jouw potentiële klanten. Zodat we weten dat de uitwindelijke site werkt.

 Stap 3) Jouw aanbod de wereld in!

Je aanbod aan de man brengen? Waar en hoe bereik jij jouw publiek? Samen kijken we naar jouw marketingstrategie en eventuele extra PR-middelen. Zodat je gehoord, geloofd, gewaardeerd en gevolgd wordt. Jij je klanten weet te vinden en zij jou! En jij jouw passie kan uitdragen en daarmee de wereld een stukje mooier maakt.

Benieuw wat Toink Creatie voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

Ik denk graag met je mee!