14-03-2018

Ontwerp website voor startende ondernemers

De website is vaak sluippost van je tijd.

Je start je bedrijf en wilt jezelf presenteren middels een website. Maar wat zet je erop? Voor wie maak je de site? Wie is eigelijk je gewenste klant? Wat maakt jouw uniek en wat is jouw kracht? En wat zit daar achter? Wat is jouw drive?

Dit zijn vraagstukken waar beginnende ondernemers zoals Ric Berretty vaak voor staan. Samen hebben we gekeken, gereflecteerd en uitgekristaliseerd  'wat?', 'voor wie?' en 'hoe?' we de site van het bedrijf Experience Concepts het beste vorm kunnen geven. Toink Creatie helpt hier helderheid in te krijgen. Het Business Model Canvas is hiervoor goed instrument om een goed beeld te krijgen van de ondernemening.

Vervolgens ontwerpt Toink Creatie de indeling van je website, het zogenoemde wireframe. Dit is de fundering voor het ontwerp. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kracht van de eenvoud. Rekening gehouden met vindbaarheidsaspecten en gewerkt aan een heldere site die duidelijk het verhaal verteld. Als er een logo en huisstijl ontbreekt dan pakken we die gelijk mee.

Na akkoord ontwerp bouwt DNAklik de website op maat. Zo krijg je precies datgene wat jij wenst binnen de technische mogelijkheden. Want uiteraard maken we het ontwerp responsive zodat de website op verschillende schermen goed overeind blijft. Verder bouwt Walter een eenvoudige back-end, waarmee Ric nu zijn site makkelijk kan aanpassen en uitbouwen.

Het eindresultaat mag er zijn. Zelf te bekijken op de inmiddels gelanceerde website experienceconcepts.nl.

Ook benieuw wat Toink Creatie voor jou kan betekenen? Ik denk graag met je mee!

Share