Tijd om naar buiten te treden

Klaar om jouw bijdrage in de wereld te zetten?

 

Heb jij jouw passie gevonden en is het tijd om hiermee naar buiten te treden. Maar weet je niet waar te beginnen, zit je hoofd vol ideeën of zie je op tegen de techniek?

 Toink Creatie kan jouw onderneming helpen zichtbaar te worden volgens een bewezen methodiek. In drie stappen van business concept via website en internet marketing naar klanten. Waarbij in de aanpak het werken vanuit het hart, de kracht van samenwerken, visualisatie en creatie voorop staan.

 

Stap 1) Van inzicht naar uitzicht :)

Allereerst brengen we je business in kaart hier gebruiken we het Business Model Canvas voor. Dit businessmodel brengt snel en eenvoudig op een visuele manier (op een A3-tje) alle aspecten van jouw bedrijf in kaart. Aan de hand van een aantal bouwstenen beschrijf je jouw organisatie, de klanten, de waardepropositie, de infrastructuur en het verdienmodel.

 

Stap 2) Jouw verhaal helder en aanbod zichtbaar en toegankelijk

Met de bouwstenen van deze eerste stap kan de vertaalslag naar een heldere website worden gemaakt. Jouw aanbod, product of dienst wordt vertaald naar de wensen en/of verwachtingen van de klant. Waarbij we ook de zorgen en eventuele belemmeringen van de klant in beeld brengen en wegnemen of verminderen. Dit toetsen en stemmen we af met jouw potentiële klanten. Zodat we weten dat het werkt.

 

Stap 3) Jouw aanbod de wereld in!

Je aanbod aan de man brengen? Maar waar en hoe bereik jij jouw publiek? Samen kijken we naar jouw marketingstrategie en PR-middelen. Zodat je gehoord, geloofd, gewaardeerd en gevolgd wordt. Je je klanten weet te vinden en zij jou! En jij jouw passie kan uitdragen en daarmee de wereld een stukje mooier maakt.